Krčki gradonačelnik primio i nagradio troje mladih perspektivnih…

Otok Krk

Otok Krk

Otok Krk Baska
Otok Krk Mostkrk
Otok Krk Galerija most 1
Otok Krk Dobrinjski pust
Otok Krk Kosljun
Otok Krk Kozica
Otok Krk Krk
Otok Krk Vela placa
Otok Krk Sumrak
Otok Krk Bodulka
Otok Krk Merlin
Otok Krk Grad Krk
Novo: 18.01.2019  u  18:36

Otok Krk › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › Krčki gradonačelnik primio i nagradio troje mladih perspektivnih…

 
Najnoviji videi
 
Otok Krk Klapa Zvonimir, Baška Klapa Zvonimir,…
Otok Krk Vrbnik - nad morem priča Vrbnik - nad morem…
Vrbnik - nad morem…
Otok Krk LOVREČEVA U KRKU LOVREČEVA U KRKU
Film je sniman 2010…
Otok Krk Otok Krk - odmor za dušu Otok Krk - odmor…
"..I kome da kažem…
Recepti
Mrki mufini - Otok Krk, otok-krk.org Mrki mufini
Ljubitelji gorke čokolade…
Zelene rajčice i lučice u octu - Otok Krk, otok-krk.org Zelene rajčice i lučice…
Simpatične male zelene…
Rajčice punjene paštetom i mozzarellom - Otok Krk, otok-krk.org Rajčice punjene paštetom…
Brojne su inačice punjenih…
Ljuta salsa - Otok Krk, otok-krk.org Ljuta salsa
Udružili se pelati,…
Igre, igrice
Balls Shooting - Otok Krk, otok-krk.org Balls Shooting
Balls Shooting
Jade Monkey - Otok Krk, otok-krk.org Jade Monkey
Naniži najmanje tri…
Gold strike - Otok Krk, otok-krk.org Gold strike
Bacite sjekiru na najmanje…
Jewel Quest - Otok Krk, otok-krk.org Jewel Quest
Jewel Quest
Povezani članci
Zadnje vijesti
NISMO MI SAMO IZNAJMLJIVAČI

Ako želite postati iznajmljivač, a neznate kako i odakle početi, ovdje ćete pronaći potrebne informacije

A sva svoja pitanja šaljite na

otokkrk.org@gmail.com

 

 
NA DANAŠNJI DAN


 

 

 
Digitalna multimedijalna karta

kulturne baštine otoka Krka.

 
PLOVIDBENI RED BRODSKE

linije Crikvenica - Šilo od 22. listopada 2018. do  30. travnja 2019.

 
SPONZORI CD-a

AUTORSKA ČAKAVSKA POEZIJA OTOKA KRKA

 
PJESNIČKI NATJEČAJ

na temu Osmijeh

 

 
08
 
12.2017

Krčki gradonačelnik primio i nagradio troje mladih perspektivnih krčkih…

Krčki gradonačelnik primio i nagradio troje mladih perspektivnih krčkih sportaša
 
Iznimni uspjesi troje mladih krčkih sportaša - Lare Nenadić, Nike Depikolozvanea i Mattea Mrakovčića Wernotha - bili su i više nego dobrim razlogom da im na njima čestitaju voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Marinka Margan i gradonačelnik Darijo Vasilić, i to tijekom druženja, 08. prosinca 2017. godine, priređenog u njegovom uredu.
 
Naime, Lara Nenadić iz Bajčića, kao članica Veslačkog kluba Glagoljaš iz Omišlja, na Hrvatskom veslačkom prvenstvu za juniorke i juniore te kadetkinje i kadete, sredinom godine održanom na zagrebačkom Jarunu, nakon izvrsno odrađenih prekvalifikacija, u samcu za kadetkinje, osvojila je titulu državne prvakinje. Temeljem tog, ali i ostalih ovogodišnjih rezultata Hrvatski olimpijski odbor dodijelio joj je Rješenje kategoriziravši je u VI. kategoriju Darovitih sportaša Hrvatske, čime je sukladno nedavno donesenoj Odluci o nagrađivanju sportaša s područja Grada Krka (o kojoj će više riječi biti u nastavku) zaslužila jednokratnu novčanu nagradu u iznosu od 3.000,00 kn.
 
Niko Depikolozvane iz Krka i Matteo Mrakovčić Wernoth iz Kornića, kao članovi Karate kluba Krk Croatia, na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste, u prvoj polovici godine, održanom u Ivankovu nedaleko Vinkovaca, u zaista jakoj konkurenciji, također su polučili izvrsne rezultate. I dok je Niko u kategoriji mlađih učenika do 34 kg priskrbio zlato, njegovom klupskom kolegi Matteu, u kategoriji učenika do 30 kg, pripala je bronca. Ti su rezultati zaslužili jednokratnu novčanu nagradu vrijednu 1.000,00 kn za osvojeno prvo, odnosno nagradu u iznosu od 500,00 kn za osvojeno treće mjesto.
 
Troje perspektivnih krčkih sportaša na ovo je druženje pristiglo u pratnji trenera i roditelja, što se pokazalo idealnim za kratak, ali sadržajnu raspravu o veslačkom i karate sportu, tijekom koje su se okupljeni dotakli tema poput zahtjevnosti priprema vezanih uz državna i međunarodna natjecanja, ali i lijepoj budućnosti otočnog sporta, koja je, uz osjetni entuzijazam i ovako dobre rezultate, i više nego izgledna.
 
Iako danas nisu nazočili prijemu, u ovom kontekstu moraju se spomenuti još dvojica krčkih karatista, i to Luka Rafaj koji je na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste, u kategoriji mlađih učenika do 38 kg osvojio srebrno odličje, te Lovro Živković, koji je na istome natjecanju, u kategoriji učenika iznad 46 kg osvojio broncu. Oni će svoje novčane nagrade u iznosu od 700,00 kn (za srebro), odnosno 500,00 kn (za broncu) primiti sljedeći tjedan.
 
Okupljanja krčkih sportaša koji su u tijekom godine ostvarili značajne rezultate trebala bi postati tradicijom i odvijati se krajem svake godine, s time da je uporište za njihovo nagrađivanje pronađeno u prethodno spomenutoj Odluci, kojom se uređuje visina, uvjeti, način i postupak dodjele godišnje nagrade za postignute rezultate u pojedinačnim ili ekipnim kategorijama na svjetskim, europskim ili državnim natjecanjima, odnosno visina i dodjela nagrada sportašima koji su temeljem rješenja Hrvatskog olimpijskog odbora ostvarili kategorizaciju. Visina novčane nagrade za plasman na Olimpijskim igrama ili svjetskom prvenstvu tako iznosi 5.000,00 kn za osvojeno prvo, 4.000,00 kn za osvojeno drugo i 3.000,00 kn za osvojeno treće mjesto, dok za plasman na europskom prvenstvu ona iznosi 3.000,00 kn za zasluženo prvo, 2.000,00 kn za zasluženo drugo i 1.000,00 kn za zasluženo treće mjesto, s time da se za plasman na državnom prvenstvu dodjeljuje 1.000,00 kn za osvojeno prvo, 700,00 kn za osvojeno drugo i 500,00 kn za osvojeno treće mjesto. Temeljem kategorizacije Hrvatskog olimpijskog odbora, nagradu vrijednu 7.000,00 kn primat će Vrhunski sportaši (I., II. i III. kategorije), dok je 5.000,00 kn namijenjeno Vrsnim sportašima (IV. kategorije), a 3.000,00 kn Darovitim sportašima (V. i VI. kategorije).
 
(Preneseno s portala Grada Krka)
Autor: Milohttp://otok-krk.org
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
 • Otok Krk
Vijest se nalazi u:

 
Otok Krk Uključite se u IZHR
Otok Krk SVI ZA SVE - IZHR
pretraži portal...
Kontaktirajte uredništvo portala grada Otok Krk

 

Sveta tri kraljaNova godinaSveti StjepanBožićDan svih svetihDan neovisnostiDan domovinske zahvalnostiDan državnostiDan antifašističke borbeINmusic
 
otok-krk.org preporuča
PC Trikovi Mjuza.net
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - otok-krk.org
 
ZAHVALJUJEMO NA SUFINANCIRANJU

ZA 2018. GODINU

 

 
 

Otok Krk › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › Krčki gradonačelnik primio i nagradio troje mladih perspektivnih krčkih sportaša

 

 

 
 
Otok Krk RSS - Powered by: WMD - Web Hosting Otok Krk - CMS Otok Krk - Izrada web stranica Otok Krk - SEO Otok Krk - Web trgovina Otok Krk - Vijesti