Koji ste zadnji film pogledali i kako vam se čini

KRK

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

Koji ste zadnji film pogledali i kako vam se čini
Postano: 05 Listopad 2011 04:29 PM   [ Ignoriraj ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  377
Registriran  2010-05-31

Evo, jedna lagana tema…:) KOji ste zadnji film pogledali i napišite vaše mišljenje o njemu..Smile

Zadnji film koji sam ja pogledala je bio Mali Fockeri (Little Fockers), komedija u kojoj glume Robert de Niro i Ben Stiller. Između ostalih naravno, ima još poznatijih glumaca Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Jessica Alba..

Jako mi se svidio film i dobro sam se nasmijala pa bih ga svima koji vile komediju i preporučila! Smile Gluma je bila naravno odlična što se i može očekivati od takvih glumaca. Smile Išao mi je na živce lik kojeg glumi Jessica Alba doduše Big Smile

Potpis 

Ne brini, samo budi sretan! Smile

Postano: 20 Listopad 2011 12:52 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  9
Registriran  2011-10-20

Hmm jako puno filmova al sad najsvjeziji “The dilemma” ..glume Kevin James i Vince Vaughn .. Predstavlja se kao komedija ali nije toliko komicna koliko sam mislio da ce bit,jer Kevin James nije bio toliko zastupljen ali je svakako gledljiv film..
Smile

Postano: 20 Listopad 2011 01:36 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  377
Registriran  2010-05-31
runner01 - 20 Listopad 2011 12:52 PM

Hmm jako puno filmova al sad najsvjeziji “The dilemma” ..glume Kevin James i Vince Vaughn .. Predstavlja se kao komedija ali nije toliko komicna koliko sam mislio da ce bit,jer Kevin James nije bio toliko zastupljen ali je svakako gledljiv film..
Smile

Gledala sam to u kinu mislim, ne znam da li ove godine ili čak prošle, ali bio mi je ok. Smile

Potpis 

Ne brini, samo budi sretan! Smile

‹‹ Harry Potter