Upozorenje - trovanje životinja

KRK

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

• Otok Krk

Upozorenje - trovanje životinja
Postano: 19 Siječanj 2012 12:06 PM   [ Ignoriraj ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  377
Registriran  2010-05-31

Na prijedlog mog dragog pišem samo obavijest svima koji imaju mačke ili pse. Čini mi se da netko u mom susjedstvu truje hranu ili nešto slično.

Naime, došao mi je Lino prošli tjedan od nekud, jer ona inače malo lunja, ne predaleko, ali ode često i istražuje, i počeo povraćati. Povraćao je jadničak skoro tjedan dana!

Posumnjali smo da je otrovan, jer zašto bi inače toliko dugo povraćao. Nisam ga vodila kod veterinara na kraju jer se činio ok, osim tog povraćanja. Sada se posve oporavio i držim ga dosta i u kući.

Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi da truju životinje kojima je u prirodi istraživanje, kopanje, igranje sa svim i svačim.. Da ne mogu zamoliti svoje susjede/poznanike/osobe koje imaju životinje, a dolaze kod njih u dvorište da pripaze. Ne, neće zamoliti, nego će se osvetiti tako da ti oduzmu člana obitelji.

Da, meni je Lino član obitelji.

Pripazte na svoje drage beštije!

Potpis 

Ne brini, samo budi sretan! Smile

Postano: 21 Siječanj 2012 01:52 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Ukupno postova  232
Registriran  2010-04-30
Ninuška - 19 Siječanj 2012 12:06 PM

Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi da truju životinje kojima je u prirodi istraživanje, kopanje, igranje sa svim i svačim.. Da ne mogu zamoliti svoje susjede/poznanike/osobe koje imaju životinje, a dolaze kod njih u dvorište da pripaze. Ne, neće zamoliti, nego će se osvetiti tako da ti oduzmu člana obitelji.

Nažalost ima. Meni su prije nekoliko godina otrovali psa otrovom postavljenim ispred kuće. Izveo sam ga u kraću šetnju oko kuće na uzici. Nisam vidio da je ništa pojeo. Ali doma nakon pola sata se počeo previjati, grčiti, ječati od boli i za nepunih sat vremena je uginuo u mojem krilu Crying
Valjda je na šapicama donio otrov i kad je polizao bilo je gotovo. Nikakve koristi nije bilo da zovemo veterinara jer je otrov bio prejak.
Ono što kažeš, kao da smo ostali bez člana obitelji.

Potpis 

Bolje ispasti glup nego iz aviona

Postano: 24 Siječanj 2012 07:28 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  377
Registriran  2010-05-31

Ma prestrašno mi je to Sad Smile Ne mogu to shvatiti nikako. I za takve ljude bih isto odredila zatvorsku kaznu, pa nek vide onda koga će trovati!

Potpis 

Ne brini, samo budi sretan! Smile

‹‹ Ribice